Piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV

V skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki ureja uporabo piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na uporabniškem računalniku ali mobilni napravi, podajamo spodnje obvestilo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku portala  namestijo na vaš računalnik ali mobilno napravo. Piškotki običajno vsebujejo ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka in vrednost piškotka (navadno naključno generirano edinstveno število).

Piškotki na portalu www.academiauspeha.si skrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo in omogočajo uporabo vseh funkcionalnosti na portalu (prijava na novosti, ogled videov, deljenje vsebin na družbenih omrežjih). Ob tem zbirajo agregirane informacije o uporabi portala.

Piškotki sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika.

KATERE VRSTE PIŠKOTKOV UPORABLJAMO?

Skupina 1 (nujno potrebni piškotki)

V to skupino uvrščamo piškotke, ki uporabniku omogočajo dostop do spletne strani in so ključni za delovanje posameznih funkcionalnosti spletne strani, zato so ob obisku portala www.academiauspeha.si vedno nameščeni na uporabniški napravi. Nujno potrebni piškotki ne zbirajo analitičnih ali drugih podatkov o obisku uporabnika.

IZKLOP PIŠKOTKOV

Disable Google Analytics